Disclaimer

 

Tuinhier Limburg vzw streeft ernaar om op of via onze website steeds correcte en actuele informatie weer te geven. Wij kunnen echter niet garanderen dat de informatie juist is op het moment dat deze wordt ontvangen. De vereniging"Tuinhier Limburg vzw" kan niet aansprakelijk gesteld worden voor onjuistheden of onvolledigheden op de website. Ook is zij niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van deze informatie.
Tuinhier Limburg vzw wijst uitdrukkelijk alle aansprakelijkheid af voor directe, indirecte, incidentele, of speciale schade die het gevolg is van, of op een of andere manier te maken heeft met, uw toegang tot of het gebruik van deze website, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het gebruik van de informatie op deze website.
De Website van “Tuinhier Limburg vzw” bevat weblinks. Deze links zijn puur  informatief en “Tuinhier Limburg vzw” is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites, het gebruik dat ervan zou kunnen worden gemaakt en de eventuele consequenties, hieruit voortvloeiende.
Disclaimer: The information in this website has been provided by members of  “Tuinhier Limburg vzw”. While the information is believed to be true and accurate, neither the “Tuinhier Limburg vzw”, the authors, the webmaster or the society members can not accept any legal responsibility for any errors, mistakes, typos or omissions that may have been made. “Tuinhier Limburg vzw”, makes no warranty, expressed or implied with respect to the material contained in this website.
We have no association and hold no responsibility for the links on this site!